Woordje van de voorzitter

Beste leden,

 

Na een vakantie die zeker anders was dan anders, starten we een nieuw werkjaar. Ook dat zal omwille van corona anders zijn.

We gaan proberen om onze klassiekers de “tweedehandsbeurs” en de “garageverkoop” op een corona-veilige wijze te organiseren. Afhankelijk echter van de geldende (en wijzigende) maatregelen kan het zijn dat we toch last minute moeten annuleren, dus hou zeker onze website in de gaten. Meer over deze activiteiten verderop in de brochure.

Dr. Cammu heeft zich ook terug geëngageerd voor zijn lezing in maart, we hopen dat ze nu wel kan doorgaan.

Verder vindt u in deze brochure meer info over de vernieuwing van de kortingskaarten én de veranderingen bij de kinderoppasdienst die digitaal gaat (met nieuwe coördinator). Langs deze weg willen we zeker ook Monique nog eens extra danken voor haar inzet voor de kinderoppasdienst gedurende de afgelopen jaren !

Graag zet ik nog even in de kijker dat we ook een bejaardengezelschapsdienst hebben waarvoor zeker nog vrijwilligers welkom zijn, meer info hierover kan je krijgen bij Monique Mannaerts.

 

De oproep naar nieuwe (jonge) mensen in ons bestuur blijft gelden, dus aarzel niet om contact te nemen als je interesse hebt. Stuur een mailtje naar hilde.vanneste1@telenet.be, of neem telefonisch contact 014/50 60 35. Dit kan zeker ook wanneer je wil samenwerken rond 1 bepaald thema of activiteit, wij staan open om alle voorstellen samen te bekijken.

.

 

Vele groeten

namens het bestuur

 

Hilde Vanneste

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.