Woordje van de voorzitter

Beste leden,

Vorig jaar wisten we bij het begin van het jaar dat het jaar er door corona waarschijnlijk anders zou uit zien. Hoe anders was nog een vraagteken. We hadden toch gehoopt enkele dingen te kunnen laten doorgaan maar dit is jammer genoeg niet gelukt. Ons coronaproof draaiboek voor de tweedehandsbeurs lag klaar, maar zelfs dat hebben we niet kunnen uitproberen.

Dit jaar hebben we door de vaccinatiegraad goede hoop dat onze planning zal kunnen doorgaan, maar we hebben geleerd om voorzichtig te zijn…

Onze klassiekers, de tweedehandsbeurs voor kindermateriaal en de garageverkoop staan weer gepland, verder in de brochure meer uitleg.

Dr. Cammu heeft ook voor 2022 weer toegezegd, we verwachten hem in april in Vorselaar.

Vorig jaar hebben we een oproep gedaan voor vrijwilligers voor onze bejaardengezelschapsdienst. Ken je iemand die dit zou willen doen of ben je zelf geïnteresseerd, neem dan contact met Monique Mannaerts (gegevens in deze brochure)

Hetzelfde blijft gelden voor mensen die interesse hebben om onze bestuursploeg te versterken, neem gerust vrijblijvend contact met iemand van de bestuursleden voor meer info.

Vele groeten

Namens het bestuur

Hilde Vanneste